Pakketten – Wat ik voor jou kan betekenen

Diensten

Fotografie

Jouw merk vastleggen op een manier die is afgestemd op jouw bedrijf! Wil je één product extra in het zonnetje te zetten? Ik help je graag met een serie foto’s van jouw dienst of product.

Illustratie

Door illustraties te laten maken geef jij de inhoud van jouw teksten niet alleen een gezicht, maar ook meteen een stijl die spreekt voor jouw bedrijf.

Turtally Kussens

Iedereen kan wel wat extra geluk, warmte en liefde gebruiken. Want wat is het fijn om thuis te kunnen komen na een lange dag werken en lekker op de bank te kunnen ploffen met een heerlijk en leuk kussen. 

Huisstijl/Bedrijfsstijl

Creative Studio Elise Laan helpt jou met een aantrekkelijk en klant vriendelijk online visitekaartje, jouw website. Naast het ontwikkelen van jouw website, leg ik ook uit hoe je de verschillende functies van jouw nieuwe website kan navigeren.

Website

Hoe je jouw merk communiceert kan je bedrijf maken of breken. Hiervoor is de huisstijl (uiterlijke vertoning) van jouw bedrijf erg belangrijk. Een huisstijl bepaalt hoe jouw bedrijf eruit ziet, denk hierbij aan het logo, de kleuren, het lettertype – eigenlijk valt de gehele look & feel hieronder. Een huisstijl moet uniek zijn maar vooral bij jou passen!

Sociale Media

Een pakkend beeld betekent meer clicks, likes en volgers. Maak jij al gebruik van alle mogelijkheden die sociale media bieden?

Pakketten